Вибух у Боярці: ім'я та фото чоловіка, якого розірвало

0
5
Вибух у Боярці: ім'я та фото чоловіка, якого розірвало
Під час вибуху у Боярці на Київщині загинув 34-річний Тігран Недбаєв. За освітою він лікар. Родом із Криму. Після окупації переїхав до Києва і винаймав там житло.

До Боярки приїхав, начебто мстити колишній коханій. А до її будинку не дійшов десяток метрів. Про це Gazeta.ua розповів начальник обласної поліції Андрій Нєбитов.

"З цією дівчиною вони спілкувались, мали близькі стосунки. Він позичив їй 30 тисяч доларів, а за 39 тисяч доларів купив автомобіль. Потім стосунки погіршились, чоловік захотів повернути кошти, а згодом запланував вчинити вбивство", — каже Нєбитов.

Недбаєва у Боярці раніше не бачила. До кого міг приїжджати – не знають.

"У нас тут навкруги або заміжні, або не в тому віці жіночки, щоб з такими молодими кавалерами знатися. Та хто знає, може й до кого йшов. Але сусіди не дуже вірять в цю версію", - каже Олена Максименко.

Вибух був такої сили, що Недбаєва розірвало на дрібні шматки. Зібрати всі експерти не змогли. Слідство у справі ведеться.

Вибух у Боярці прогримів на вул. Королюка 16 березня близько 4:00. На місці утворилася велика вирва. Пошкоджені трансформатор, лінії електропередач, 4 автівки, вікна та паркани 5 найближчих будинків. Найбільше постраждала хата 90-річної Марії Терліцької. Вибухнуло прямо біля її паркану. Вибуховою хвилею вибило шибки, зірвало дах, розтрощило частину стіни. Шматки тіла загиблої людини розкидало щонайменше на 300 м.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні