--> Расистський скандал у Глазго: футболіста «Славії» побили після гри | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Расистський скандал у Глазго: футболіста «Славії» побили після гри

0
-5
Расистський скандал у Глазго: футболіста «Славії» побили після гри
Празька «Славія» вийшла до 1/4 фіналу Ліги Європи, перегравши на виїзді у більшості шотландський «Рейнджерс» (2:0). В середині другого тайму двох гравців команди Стівена Джеррарда вилучили. На полі виник конфлікт.

Головний тренер «Рейнджерс» Стівен Джеррард після матчу звинуватив захисника чеської команди Ондржея Куделу в расизмі по відношенню до суперника, Глена Камара:

Стівен Джеррард: «Я дуже розлючений. Складно описати, що я відчуваю зараз, тому що я знаю Глена Камара і довіряю йому на 100%. Це дуже прикро, занадто багато такого відбувається у світовому футболі.

Гравець «Славії» був причиною цього, і потім ситуація загострилася ще більше. До футболістів приєдналися вболівальники, а расизм зростає та посилюється. Щось треба з цим робити. Це не моя компетенція, але я підтримую Глена Камара.

Я на 100% вірю в звинувачення щодо расизму. Інші гравці, які стояли поруч, теж чули це. Я готовий стати поруч з ним і підтримати. Тепер ця ситуація – в компетенції УЄФА. Сподіваюся, що цю історію не будуть замовчувати
».

Після матчу на території стадіону Ондржея Куделу побили, про що повідомили чеські журналісти. Поки що невідомо, хто саме це зробив, інформує СпортUA.

Через скандал гравців «Славії» після гри не допускали в роздягальню, команда довго не могла залишити стадіон «Айброкс». Клуб викликав поліцію у зв'язку з подією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні