--> Нардепів попросили не псувати повітря в Раді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нардепів попросили не псувати повітря в Раді

1
-3
Нардепів попросили не псувати повітря в Раді
Перший заступник спікера Верховної Ради Руслан Стефанчук у четвер, 18 березня, попросив народних депутатів не курити IQOS у будівлі парламенту, зазначивши, що від відповідного запаху один з охоронців знепритомнів.

"Я хочу звернутися до Апарату Верховної Ради, народних депутатів: ВР не є IQOS-friendly. Тому я дуже прошу використовувати їх тільки в місцях, відведених для прийому відповідних засобів", - сказав перший заступник глави парламенту.

Таким чином Стефанчук відреагував на заяву народного депутата від ОПЗЖ Олександра Лукашова про те, що через запахів у кулуарах стало погано співробітнику охорони Ради.

"Я хотів би звернути колективну увагу депутатів на те, що біля правого входу в сесійний зал знепритомнів поліцейський. Тому що він задихається від того запаху, який іде від айкосів. У кулуарах можна перебувати", - повідомив Лукашев.

Він зазначив, що співробітник охорони попросив депутата звернути увагу до цієї ситуації, тому що він "не може далі виконувати свої професійні обов'язки".

Пізніше Лукашов додав, що "журналісти... постійно також порушують це правило, і в чоловічому туалеті зробили неможливу атмосферу".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та це не від IQOS, це від гороху
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні