На Волині чоловік провалився під кригу

0
1
На Волині чоловік провалився під кригу
Як стало відомо, на озері Чорне, що у селищі Заболоття Ратнівського району, 55-річний місцевий мешканець провалився у крижану воду.

Інцидент стався близько 12:45 17 березня, інформує Управління ДСНС України у Волинській області, пише Волинь.інфа.

Чоловіка, який розгулював на хисткій кризі та раптом провалився, помітили рибалки й місцеві жителі, які перебували біля водойми. Очевидці кинулися на допомогу потерпілому й водночас відправили за медиками на станцію медичної допомоги, що розташована неподалік від озера.

До слова, уже за кілька хвилин до місця виклику прибули працівники медичної служби. За допомогою підручних засобів медики разом з місцевими жителями витягнули потерпілого на берег. На березі чоловікові надали першу долікарську допомогу, а відтак транспортували його до реанімаційного відділення районної лікарні у селищі Ратне з попереднім діагнозом «загальне переохолодження».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні