Красуня-байкерша з Японії виявилася 50-річним дядьком. ФОТО. ВІДЕО

0
-3
Красуня-байкерша з Японії виявилася 50-річним дядьком. ФОТО. ВІДЕО
Мініатюрна японська байкерша, яка під ніком azusagakuyuki розповідала передплатникам у Twitter все про ремонт мотоциклів і подорожах на байці, насправді виявилася 50-річним чоловіком, повідомляє HiNet, пише Фокус.



На сторінці "мотоекспертки" в мережі 18,6 тисяч підписників. У публікаціях миловидна дівчина позує на тлі гарної природи Японії, в майстерні, публікує фото їжі і своїх поїздок.

Однак уважні користувачі звернули увагу на деякі дивні речі на фото. Наприклад, їм здалося, що голова і тіло дівчини не зовсім пропорційні, руки грубуваті, шкіра на обличчі і шиї відрізняється, ну і тому подібне. А на одному з фото вони помітили в дзеркалі заднього виду чоловіка років 50-ти з телефоном, який робить знімок.



Правда спливла назовні абсолютно несподівано після того, як журналісти програми Monday Late Show розшукали azusagakuyuki, відому ще як Соя. У призначене місце на байці під'їхав чоловік з довгим волоссям, як у автора сторінки в соцмережі, однак коли він зняв шолом, всі побачили під ним чоловіка в роках.



Байкер розповів журналістам, що йому 50 років і звуть його Цзунгу. Він давно захоплюється мотоциклами і завів аккаунт в соцмережі, щоб ділитися новинами, проте його фото, як і пости, не особливо цікавили публіку. І тоді він вирішив застосувати цифрові технології, приробивши собі обличчя дівчини, тому що "всі хочуть бачити красивих жінок, а не чоловіків". Після цього його акаунт почав користуватися популярністю, а знімки збирали тисячі лайків.



Пізніше він продемонстрував, як "малює" собі обличчя на фотографіях.

Після викриття чоловік не збирається видаляти сторінку і щось міняти в образі, оскільки не вважає подібний крок чимось поганим. Крім того, йому сподобалося бути знаменитістю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Щоб переглянути додані коментарі до даного матеріалу потрібно оплатити ваш профіль.
Перейти до оплати
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні