--> Зниклого безвісти під час стихійного лиха, знайшли через 16 років у психлікарні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зниклого безвісти під час стихійного лиха, знайшли через 16 років у психлікарні

0
1
Зниклого безвісти під час стихійного лиха, знайшли через 16 років у психлікарні
Поліцейський, який пропав безвісти після руйнівного цунамі, яке обрушилося на Південно-Східну Азію 16 років тому, був знайдений у психіатричній лікарні. Про це пише Mirror, повідомляє gazeta.ua.



Зайнал Абідін був одним з десятків тисяч осіб, зниклих безвісти після цунамі, який обрушився на Індонезію в 2004-му. Тоді внаслідок стихії загинули 230 тисяч людей.

Землетрус силою 9,1 бали біля берегів індонезійської провінції Ачех спричинив руйнування і загибель десятків тисяч людей в Індонезії, Шрі-Ланці, Індії, Таїланді та 9 інших країнах.

Чоловіка, який безцільно бродив по вулиці знайшов староста одного з сіл у 2009-му. Він помістив його в психіатричну лікарню. Особу чоловіка було неможливо ідентифікувати, тож залишався в установі. Його фото розмістили в соцмережах, щоб хтось впізнав. Врешті, недавно в місцевій поліції впізнали колишнього співробітника.

Поліція зв'язалася з родичами знайденого, щоб точніше його ідентифікувати, а також при потребі готова провести аналізи ДНК, відбитків пальців та інші методи ідентифікації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні