--> Через недопалок на Волині загорілась суха трава | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через недопалок на Волині загорілась суха трава

0
9
Через недопалок на Волині загорілась суха трава
17 березня до рятувальників надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території у селі Писарева Воля Володимир-Волинського району.

Горіння охопило площу 0,03 гектара й загрожувало перекинутися на розташований поруч дерев'яний будинок. Місцеві жителі, які помітили загорання, викликали рятувальників й кинулися гасити пожежу підручними засобами. Про це повідомили в ДСНС на Волині.

На місце виклику спрямували рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського Управління ДСНС України у Волинській області та працівників місцевої пожежної команди села Овадно. Завдяки небайдужості очевидці горіння вдалося загасити до прибуття підрозділів ДСНС.

За попередніми даними, пожежа виникла внаслідок необережного поводження з вогнем місцевого жителя, який викинув непогашений недопалок на узбіччя.

Рятувальники нагадують громадянам про дотримання вимог пожежної безпеки під час господарювання на відкритих теритріях та закликають не вдаватися до спалювання сухої трави та торішнього листі на угіддях та прибудинкових територіях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні