Убивство 7-річної Марії Борисової: підозрюваний заговорив. ВІДЕО

1
4
Убивство 7-річної Марії Борисової: підозрюваний заговорив. ВІДЕО
Житель села Щасливе Олешківського району на Херсонщині 62-річний Микола зізнався у зґвалтуванні та вбивстві односельчанки 7-річної Марії Борисової.

Розповів, що після того ховав тіло дівчинки. А потім у гаражі запхав тіло в мішок. Зав'язав його паском і мотузком, які валялися на підлозі. І викинув у хлів. Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко.

"Він розповів. Ми одразу були впевнені, що взяли саме того. Але він довго заперечував. Досвід спілкування з людьми в погонах у нього є, адже за плечима – 5 років в'язниці. Це остання ходка, а їх було 4. Він зізнався, як тіло мертвої 7-річної Марії Борисової засунув у мішок та зав'язав його якимось шнуром і поясом. Так, для слідства його зізнання є важливим. Але значущішим є висновок ДНК-експертизи. Біологічні зразки, знайдені на загиблій дівчинці, належать затриманому. Це факт", - каже Клименко.



Додав, що окремі особи намагаються вплинути на матір дівчинки, щоб вона публічно заявила про те, що не вірить у причетність фігуранта і натомість звинуватила іншу людину.

Підозрюваний залишається під вартою. Поліція збирає та належним чином оформляє доказову базу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Довічно !!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні