Сексуально залежна мама двох дітей готова займатися «цим» 11 разів на день. ФОТО

1
-1
Сексуально залежна мама двох дітей готова займатися «цим» 11 разів на день. ФОТО
Трейсі Кісс каже, що отримала купу образ після того, як з'явилася на британському телешоу E4 The Sex Clinic. Про це пише Daily Star, повідомляє gazeta.ua.



"Коли справа доходить до мастурбації, то роблю її не менше 2 разів на день, а іноді тричі. Працюю з дому, тому зручно. Мій хлопець підтримував зі мною стосунки протягом 5 місяців, а потім зник", - розповіла Кейсі.

Вона звернулася за порадою до сексологів через надзвичайний сексуальний потяг, що насправді заважає її стосункам.

Жінка розповіла, що зможе займатися сексом 11 разів на день, якщо є можливість. Трейсі була рада отримати поради від сексологів, але не очікувала, що отримає стільки ненависті в соцмережах після виходу шоу в ефір.



Трейсі закликала людей подумати про себе, перш ніж судити інших через їхні сексуальні потяги, адже на лібідо може впливати гормональний дисбаланс в організмі. Вона сподівається, що її історія допоможе знизити стигматизацію жінок, які розповідають про сексуальне життя. Тепер Трейсі - зірка Instagram. У неї 732 тисячі підписників.



"Те, що ми не говоримо про це, не означає, що воно зникне. Маємо почати говорити. Знати, як і де отримати допомогу, якщо відчуваємо, що вона потрібна. Відчуватися вільно і мати змогу повідомити про наші проблеми медикам, друзям, рідним і оточенню, а не потерпати в мовчанні", - каже жінка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раніше читав що такий сексуальний потяг в однієї панянки був через пухлину в голові, яка тиснула на мозкову частину яка відповідає за статевий потяг
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні