Північна Корея готується до нових випробувань зброї

0
-1
Північна Корея готується до нових випробувань зброї
Американська розвідка вважає, що Північна Корея готується до свого першого випробування зброї за часів президентства Джо Байдена.

Про це повідомляє CNN.

Зазначають, що КНДР ухвалить рішення про випробування зброї після зустрічей державного секретаря Тоні Блінкена та міністра оборони Ллойда Остіна зі своїми колегами з Південної Кореї та Японії.

Експерти зазначають, що така поведінка Північної Кореї буде не новою, адже там щоразу влаштовували якісь провокаційні дії на початку роботи нових лідерів у США та Південній Кореї.

Раніше у США ж поскаржилися, що Північна Корея ігнорує будь-які спроби нової Адміністрації президента Штатів налагодити хоч якісь контакти. Після цього, як повідомляла Волинь24, сестра лідера КНДР публічно застерегла Штати від провокацій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні