США накрило коричневим снігом. ФОТО

0
-1
США накрило коричневим снігом. ФОТО
Жителі Колорадо у США помітили коричневий сніг під час зимового шторму Ксилія. Опади забарвилися в такий колір через частинки пилу, які прилетіли з Мексики.

Пил утворився через сильну посуху в країні. Про це повідомляє Daily Mail.

За вихідні в Колорадо випало близько трьох футів снігу, частина якого коричневого кольору.

"Цей пил насправді виник у сільськогосподарській частині центральної Мексики з виразними оранжево-червоно-коричневими ґрунтами, дуже далеко на південь від кордону", – повідомив Том Гілл, професор і вчений Техаського університету в Ель-Пасо.



Відомо, що шторм розігнався до 70 миль за годину, коли снігова буря прямувала в Колорадо.

Фахівці з'ясували, що деякі з частинок пилу дуже дрібні, і треба не більше ніж 15-20 миль на годину, щоб їх відірвати від землі.

Колорадо майже пережив зиму без сильних снігових бур, але на вихідних у штаті зафіксували одні з найбільших опадів снігу. При цьому метеорологи кажуть, що частинки пилу дуже рідко досягають цього регіону. Національна метеорологічна служба США поділилася в соцмережах зображеннями талого снігу з плаваючими частинками пилу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні