Топ-10 високооплачуваних вакансій, на які беруть без резюме

0
-4
Топ-10 високооплачуваних вакансій, на які беруть без резюме
Без резюме на роботу готові брати фахівців із сфер продажів, краси, перевезення та харчування.

Відповідну добірку вакансій підготували у Work.ua.

Компанія з 25-річною історією "Некос-Ріелті" шукає в Києві 10 менеджерів з продажу нерухомості. Майбутнім працівникам платитимуть до 100 тис. грн на місяць.

В Одесі підприємство CUBE ONLINE розглядає кандидатів на посаду менеджера з продажу в Google maps. На цій роботі потрібно буде підключати бізнес до нової послуги від Google. Пропонують зарплату 25 тис. грн + бонуси.

Uber Service шукає водіїв на нові авто в Києві. Автомобілі — Hyundai Accent, Peugeot 301 2019-2020 року випуску. Зарплата - в середньому 16-25 тис. грн.

Є вакансія водія-експедитора на розвезення води в Києві. Його шукає компанія "Аляска". Пропонує зарплату — 40 тис грн. Водія-експедитора на перевезення харчових продуктів у Харкові шукає Zakaz.ua. Зарплата — до 25 тис. грн.

У Львові шукають барбера у барбершоп Mister Perfect на зарплату 10-25 тис. грн. Ще одна вакансія перукаря, на яку можна відгукнутися без резюме, є в одеському салоні Burberry. Там потрібен перукар-універсал, який вміє робити чоловічі, жіночі, дитячі стрижки, фарбування, укладання та процедури з догляду. Зарплата — від 10 до 25 тис. грн.

У Києві з'явилась вакансія майстра манікюру і педикюру в нейлс-барі Nude на зарплату 15-25 тис. грн. Обіцяють надати матеріали для роботи і якісну нову техніку для стерилізації інструментів, але самі інструменти у майстри повинні бути.

Ужгородська пивна ресторація "Клепач" шукає шеф-кухаря. Це молодий заклад, тому на посаді потрібно буде почати з самого початку — скласти меню, навчити персонал, налаштувати процеси. Обіцяна зарплата становить 25 тис. грн.

Готельно-ресторанній компанії "Ільзас Груп" потрібен су-шеф. Працювати треба буде в Києві. У вакансії вказано зарплату 32-35 тис. грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні