Instagram заборонить дорослим надсилати повідомлення підліткам

0
2
Instagram заборонить дорослим надсилати повідомлення підліткам
Соцмережа Instagram вводить нові правила. Вони стосуються обмеження взаємодії між підлітками та дорослими користувачами. Таким чином адміністрація прагне зробити соцмережу безпечнішою для молодих користувачів.

Відтепер Instagram забороняє дорослим надсилати прямі повідомлення підліткам, які не є їх підписниками. Крім того, платформа запускає "підказки безпеки", які показуватимуть підліткам, коли вони надсилатимуть повідомлення дорослим, повідомляє The Verge.



Таке нововведення дає можливість повідомити про дорослих користувачів або заблокувати отримання повідомлень від них. Підказки будуть нагадувати юним користувачам про те, що вони не повинні відповідати на повідомлення під тиском.

Повідомлення з'являтимуться, коли системи модерації Instagram виявлять підозрілу поведінку дорослих користувачів. Instagram заявляє, що ця функція стане доступною в деяких країнах цього місяця і скоро у всьому світі.

Instagram також пропонуватиме новим користувачам-підліткам, які реєструються в соцмережі, зробити свій профіль приватним. Якщо вони все одно вирішать створити загальнодоступний обліковий запис, Instagram відправить їм повідомлення пізніше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні