Як поповнити рахунок Київстар з карти?*

0
-4
Як поповнити рахунок Київстар з карти?*
Мобільний оператор «Київстар» — один з найпопулярніших в Україні. До послуг входить мобільний зв'язок з роумінгом в 195 країнах світу, тому швидке поповнення рахунку залишається актуальним питанням для користувачів.

Що робити, якщо гроші на рахунку закінчуються, а поруч немає терміналу? Маючи вихід в інтернет та банківську карту, сьогодні легко вирішити проблему за лічені хвилини. Переказати кошти можна зі свого телефону або іншого номера, незалежно від оператора, а також з ноутбука або комп'ютера. У вирішенні фінансових питань допоможе сучасний онлайн-сервіс, який співпрацює з найбільшими українськими банками. Сервіс iPay.ua https://www.ipay.ua/ua/bills/popolnit-schet-kievstar-cherez-internet оцінили вже понад 1 мільон користувачів з усіх регіонів України.

Як швидко перевести гроші на рахунок Київстар з карти

Операція доступна власникам карток MasterCard, Visa, а також ПРОСТІР - кредитних і дебетових. Для переказу фінансів і підтвердження платежу потрібен тільки вихід в інтернет, «Київстар» поповнення рахунку виконується без обов'язкової реєстрації в системі і високих комісій.

Щоб миттєво поповнити з картки рахунок, досить:

1. Вказати номер мобільного і суму поповнення, натиснути «Далі».
2. Додати реквізити карти, з якої будуть зняті кошти: номер, термін дії та CVV. Потрібно також вказати прізвище власника карти.
3. Одним кліком підтвердити платіж.

До того, як поповнити рахунок «Київстар», платник може уточнити деталі, а саме — розмір комісії, яка залежить від суми. Зареєстровані користувачі отримують за кожне поповнення бонуси і можуть переглянути історію платежів. Кошти надходять на рахунок протягом декількох хвилин. Провести операцію можна також через GPay, прив'язавши заздалегідь до аккаунту свою карту.

Яку банківську карту можна використовувати для поповнення рахунку через iPay.ua

Онлайн-сервіс співпрацює з більшістю українських банків і більш ніж 500 компаніями в декількох країнах. Користувачі можуть зробити платіж з будь-якої картки міжнародного зразку Visa і MasterCard, навіть якщо їх видали за кордоном. Розмір комісії при цьому буде мінімальним без додаткових прихованих платежів.

Переказувати кошти з iPay.ua безпечно

Гарантією безпеки кожного платежу є надійне збереження особистих даних користувача. Сервіс використовує систему безпеки PCI DSS, яка відповідає найвищим міжнародним стандартам.

Переваги онлайн-платежів при поповненні рахунку «Київстар»

Використання популярного ресурсу iPay.ua дає численні переваги, що підтверджує більш 127 млн вже виконаних користувачами платежів:

● Можливість перевести гроші на рахунок цілодобово з будь-якої країни світу.
● Низька процентна ставка.
● Максимальний комфорт — поповнення здійснюється з мобільного або ПК.
● Безпечні транзакції.

Для мільйонів користувачів мобільного оператора «Київстар» сервіс iPay.ua — це можливість завжди бути на зв'язку.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні