Зустріч міністрів оборони Японії та України в останній момент скасували

1
-7
Зустріч міністрів оборони Японії та України в останній момент скасували
Запланована на 17 березня зустріч глав оборонних відомств Японії та України, яка повинна була відбутися в Токіо, скасовується. Про це в середу повідомило Міністерство оборони Японії, передає УНН.

Відзначається, що відповідне рішення було прийнято після того, як один з членів української делегації після прибуття в токійський аеропорт здав позитивний тест на коронавірус.

Раніше, 16 березня, очільник “Укроборонпрому” Юрій Гусєв під час візиту в Японію дізнався, що хворий на COVID-19.

Візит міністра оборони України Андрія Тарана в Японію повинен був стати першим візитом глави українського оборонного відомства в цю країну. Як зазначив у вівторок японський міністр оборони Нобуо Кісі, Японія і Україна, не дивлячись на географічну віддаленість, є партнерами, які поділяють спільні цінності, такі як свобода, демократія і верховенство права.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре, що корона, а то я вже подумав, що сестра Кім Чен Ина подзвонила і пригрозила, що Зеленський буде погано спати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні