Розвідка США підтвердила втручання РФ у вибори

0
0
Розвідка США підтвердила втручання РФ у вибори
У США у вівторок, 16 березня, опублікували звіт розвідки про втручання у вибори президента США у 2020 році. У документі йдеться про те, що спецслужби Росії поширювали дезінформацію про президента США Джо Байдена, щоб підвищити шанси перемоги Дональда Трампа на виборах. Документ опублікували на сайті Управління директора національної розвідки США, інформує Корреспондент.

За даними розвідки, Росія вела дискредитаційну кампанію проти тогочасного кандидата у президенти Джо Байдена через союзників його конкурента - Дональда Трампа. Зокрема, як йдеться у звіті, Москва використовувала для цього українських діячів.

Так, у звіті йдеться, що президент РФ Володимир Путін "контролював діяльність українського нардепа Андрія Деркача, який зіграв велику роль у діяльності Росії щодо впливу на вибори".

Відзначається, що російська агентура в Україні поширювала "плівки Порошенка-Байдена" і дезінформацію про сина Байдена Хантера через ЗМІ США і близьке оточення Трампа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні