Чого не треба робити на першому побаченні

0
-6
Чого не треба робити на першому побаченні
Деколи перед першим побаченням можна так хвилюватись, що наробити багато помилок.

Ці помилкові вчинки стануть причиною зіпсованого вечора, пише Elle.

Однією з таких помилок є надмірне захоплення алкоголем. Пити - це не найкращий спосіб, щоб припинити нервуватися на першому побаченні. Краще обмежитися келихом хорошого вина і нагадувати, що партнер хвилюється також.

Не слід на першому побаченні розповідати про колишніх, що є однією з найбільш популярних помилок. Не треба й розпитувати про колишніх у партнера. Краще зосередитися одне на одному.

Які плани на майбутнє у партнера питати також не рекомендують. Бажану кількість дітей, ставлення до інституту шлюбу і плани на найближчі 5 років – це неповний список тем для першого побачення, які моментально спровокують у людину паніку.

Помилкою є проводити занадто багато часу в телефоні, це не етично. Треба максимально присвятити увагу партнеру.

Сприймати все занадто серйозно також не варто. Хвилювання й передчуття приємного вечора не треба змішувати з напругою і прагненням до тотального контролю. Ставлення до першого побачення має бути, як до гри - непередбачуваної, цікавої та приємної. Замість побудови планів треба насолоджуватись моментом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні