Посигналив кортежу президента. Поліція винесла попередження нардепу

1
4
Посигналив кортежу президента. Поліція винесла попередження нардепу
Народному депутату від "Європейської Солідарності" Володимиру Ар'єву поліціянти винесли попередження через те, що він сигналив кортежу, який проїжджав повз.

Він посигналив кортежу, що складався з 22 автівок. У такий спосіб хотів висловити свій протест через те, що Зеленський, порушуючи свої обіцянки, продовжує користуватися супрводжування, нардеп розповів на своїй сторінці в Facebook.

Поліціянт, який затримав нардепа заявив, що це кортеж не президента. Сказати, яку офіційну особу супроводжували два десятки авто, правоохоронець відмовився.

Врешті-решт поліціянти виписали нардепу попередження за ст. 125 КУПАП "Інші порушення правил дорожнього руху", позначивши, що сигналізуючи без потреби він порушив п. 9.5 ПДР.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще звинувачував "папєрєдніков"А сам з якою "помпою" їздить!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні