«‎Слуга народу»‎ введе власну систему акредитації журналістів

1
-3
«‎Слуга народу»‎ введе власну систему акредитації журналістів
Фракція "Слуга народу" вводить власну систему акредитації журналістів на свої заходи, повідомив перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко. Про це в понеділок, 15 березня, пише УНІАН.

"Ми переходимо на системну діяльність, у нас буде створено медіа-центр, медіа-простір. Ми запускаємо процес акредитації, він буде проходити в найближчі 2-3 тижні. Завтра ми офіційно повідомимо всім виданням каналами комунікації, що буде входити в акредитаційну заявку, які будуть результати акредитації для кожного ЗМІ, скільки ми будемо давати посвідчень або доступів", - пояснив він.

За словами Корнієнка, ця акредитація спрямована на "поліпшення нашої взаємодії".

"Акредитація дозволить нам відразу планувати роботу наших імпровізованих медіа-центрів. Ми завжди будемо знати, що у нас 40-50 журналістів з виданими посвідченнями і, відповідно, ми повинні розраховувати на таку кількість посадочних місць в залі", - сказав депутат.

Він додав, що ті, хто займається журналістикою, а не "партійною пропагандою", завжди бажані гості на заходах СН.

"Ми зможемо для себе розуміти, до нас прийшла преса або активісти різних партій, або представники підсанкційнних каналів, що також бувало. Ми будемо цю діяльність робити прозорою", - сказав Корнієнко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будуть пропускати лояльних до "слуг" журналістів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні