--> Батько побоями змусив дочку підписати зобов'язання не товстіти до смерті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Батько побоями змусив дочку підписати зобов'язання не товстіти до смерті

0
-6
Батько побоями змусив дочку підписати зобов'язання не товстіти до смерті
На 56-річного Рашида Хадлу з Беркшира, Англія, подали в суд після того, як стало відомо, як він поводиться з близькими.

Йому пред'явлені звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми і нападі на свою тепер уже дорослу дочку Аміру і синів Хічама і Каріма. Про це повідомляють Економічні новини.

У 2012 році Рашид, який був фанатом фітнесу, змусив свою дочку підписати довічний договір, де та обіцяла ніколи не товстіти. Він суворо стежив за його виконанням, зважуючи дівчинку майже кожен день. Також чоловік вирішував, що їй носити, з ким бачитися, розмовляти і навіть, що дивитися по телевізору, а ще періодично бив.

Він регулярно бив її ложкою по руках і грудях і навіть жбурляв у неї стілець, в результаті чого у неї за вухом залишилася ґуля.

Аміра сказала, що «боялася» батька, який постійно принижував її, називаючи дурною невдахою.



«Я, Аміра Хадла, ніколи не дозволю собі набрати вагу. Я буду робити багато вправ, щоб ніколи не погладшати - поки не помру», - написано в договорі.

Синів нелюд теж бив за будь-яку провину. Одного разу батько схопив за шию сина і досить довго душив. Іншим разом погрожував, що «вб'є і забризкає його мізками стелю». Однак сам Хадла заперечує звинувачення в жорстокому поводженні, заявивши, що дозволяв собі лише іноді кричати на дітей.

Судовий процес триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні