--> З'ясували хто в Росії координував заблоковані телеканали Медведчука | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З'ясували хто в Росії координував заблоковані телеканали Медведчука

2
0
З'ясували хто в Росії координував заблоковані телеканали Медведчука
Депутат Верховної Ради від фракції "Слуга Народу", член комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла заявила, що заборонені до трансляції в Україні телеканали "112 Україна", NewsOne і ZIK координувалися заступником керівника Адміністрації президента РФ Олексієм Громовим. Про це повідомляють Українські Новини. Про це вона сказала в ефірі телеканалу "НАШ", передає "Lenta.UA".

Пише Стопкор.

"Ми входимо в регулярний формат роботи Ради національної безпеки і оборони. Це неправильне твердження, що РНБО не збиралося півроку. Збиралося постійно, просто в закритому режимі. Наведу приклад ... Закриття телеканалів, які координувалися через пана Громова - це заступник в Адміністрації Президента Росії, який відповідає за медіанапрям", - пояснила політик.

Безугла повідомила, що на збір українськими спецслужбами достатнього обсягу інформації щодо фінансування телеканалів пішло півроку.

Нагадаємо, 5 лютого Олексій Данилов, секретар РНБО, заявив, що санкції проти закритих телеканалів готувалися вісім місяців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Йоо, закрили"самі правдиві" канали.
Відповісти
А хто координував заблоковання Прямого, 5 і Експресо ми можемо догадатися
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні