Увесь під'їзд в диму: подробиці вибуху гранати у луцькому будинку

0
-1
Увесь під'їзд в диму: подробиці вибуху гранати у луцькому будинку
На першому поверсі будинку на проспекті Грушевського, 19 у Луцьку вночі сусіди почули вибух. Не зрозуміли, що саме вибухнуло, вибігли на вулицю, - розповіла одна із сусідок, яка не назвала свого імені.

Повідомляє Суспільне.

Жінка розповіла журналістам Суспільного, що вже лягала спати, як почула вибух, що "аж ліжко здригнулось". Вийшли разом з чоловіком на вулицю, бо подумали, що це вибух газу. Але на вулиці побачили, що весь під’їзд був в диму. "Чоловік у мене колишній військовий і він сказав, що це не газ, а вибух тротилу", - розповіла жінка.

У місцевих засобах інформації повідомляли, що чоловік, який загинув служив в АТО. Цю інформацію спростував друг загиблого Олександр, з яким вдалось поспілкуватися журналістам Суспільного: "Це не атошник і він не має відношення до цього. А як в нього опинилася ця граната? Я не знаю, я приїхав, бо це товариш мій".

Як розповів т.в.о. заступника начальника Луцького районного управління поліції Максим Новицький вибух відбувся на кухні у квартирі. Поліція встановила, що зірвалася ручна осколкова граната Ф-1. Загинув чоловік 1979 року народження, який проживав у цій квартирі. Він ніде не працював. З ним у квартирі перебував його 62-річний батько пенсіонер, співмешканка, а також його товариш, з яким вони в той вечір відпочивали. У поліції встановили, що перед подією чоловіки розпивали спиртні напої, а потім прийшли на квартиру.

Нині триває досудове розслідування, відомості внесені до ЄДР за двома статтями ККУ, - розповів поліцейський Максим Новицький

Нагадаємо, 14 березня вночі у Луцьку від вибуху гранати у квартирі загинув чоловік. На місці події працювали медики та поліцейські. Раніше у поліції повідомляли, що разом із ним у квартирі перебувала його співмешканка та батько, - вони не травмувалися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні