Лікарня на Волині отримала понад 12,5 мільйонів гривень

0
-3
Лікарня на Волині отримала понад 12,5 мільйонів гривень
На засіданні постійної комісії міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обговорили заходи у боротьбі з поширенням COVID-19, здійснені працівниками комунального підприємства «Рожищенська багатопрофільна лікарня», пише Волинь.

«З цієї суми ми витратили 9 мільйонів 627 тисяч 221 гривню: на виплату заробітної плати – 2 мільйони 248 тисяч 528 гривень, на придбання лікарських засобів – 1 мільйон 508 тисяч 669 гривень, на основні засоби (медичне обладнання) – 5 мільйонів 37 тисяч 55 гривень (цифровий рентгенологічний комплекс, апарат УЗД, ІФА-аналізатор, аналізатор газів крові, кисневі концентратори), на засоби індивідуального захисту й дезінфекційні засоби – 380 тисяч гривень», – прозвітував головний лікар.

За кошти місцевого бюджету закупили кисневий генератор. Завершивши роботи з облаштування киснепроводів, планують додатково підвести кисень до 32 точок. Станом на 4 березня завдяки кисневим концентраторам до 46 ліжок забезпечили киснепостачання.

Необхідну допомогу хворим на COVID-19 надає 30 застрахованих на випадок інфікування медичних працівники: шість лікарів, 14 середнього медичного персоналу з медичною освітою та 10 молодших медичних працівників.

В середньому лікарі інфекційного відділення з доплатою до 300% отримують понад 26 тисяч гривень заробітної плати, середній медичний персонал – понад 22 тисячі, молодший медичний персонал – понад 15 тисяч гривень.

«26 лютого 10 працівників лікарні вакцинувалися проти коронавірусу. Станом на 4 березня в інфекційному відділенні на лікуванні перебуває 18 хворих, із них 14 – позитивних, чотири – з підозрою, шість – на кисневій терапії, двоє знаходяться у палаті інтенсивної терапії на кисневій терапії», – повідомив Віктор Редзій.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні