У Ковелі хочуть запровадити електронний квиток на проїзд у громадському транспорті

0
0
У Ковелі хочуть запровадити електронний квиток на проїзд у громадському транспорті
У Ковелі розглядають можливість впровадження електроннного квитка у громадському транспорті

Повідомляє Волинь.

Про це йшлося під час робочої зустрічі міської влади Ковеля із представниками компанії «CityCard», повідомили на сайті міськради.

«Електронний квиток допоможе здійснювати повний контроль за пасажиропотоком. Ми дізнаємось, скільки насправді пільговиків користуються громадським транспортом. Також отримаємо повну картину щодо рівня завантаженості тих чи інших маршрутів залежно від часу доби. Це дозволить налаштувати маршрутну систему міста більш ефективно», – зазначив перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Інвестори пропонують свої послуги у Ковелі. Вони готові встановити необхідне обладнання за свій кошт та разом із тим отримувати певний відсоток від доходу за перевезення.

«Звісно, питання потребує більш глибокого вивчення, консультацій з перевізниками, здійснення необхідної роз’яснювальної роботи. Втім процес є незворотнім. Чимало міст в Україні починають працювати над запровадженням подібної системи. Ковель теж у їх числі», – розповів Тарас Яковлев.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні