На Херсонщині у вуличному туалеті знайдено тіло новонародженого

0
0
На Херсонщині у вуличному туалеті знайдено тіло новонародженого
В одному із сіл Скадовського району Херсонської області у вуличному туалеті виявили тіло новонародженого. Хлопчик народився мертвим. Мати дитини стверджує, що не підозрювала про те, що вона вагітна, повідомляє поліція регіону.

"У поліцію надійшло повідомлення від медичної сестри. Вона розповіла, що в гінекологічне відділення лікарні Гола Пристань госпіталізували 41-річну жінку із кровотечею. Її оглянули лікарі і встановили, що вона була вагітна, термін приблизно 33 тижні. Однак на обліку в жіночій консультації вона не перебувала і дитини при ній не було виявлено", - ідеться в повідомлення.

За місцем проживання жінки виїхала слідчо-оперативна група. Було відкрито кримінальне провадження за ст.117 Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини КК України.

Тіло дитини знайшли у вуличному туалеті і направили на судово-медичну експертизу. Експерти встановили, що хлопчик народився мертвим.

Зараз породілля знаходиться в лікувальному закладі. У неї є двоє дітей. Сама вона стверджує, що про свою вагітність навіть не підозрювала. Будь-що ще пояснювати жінка відмовилася.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні