У Луцьку невідомі скидають будівельне сміття у Стир

1
-3
У Луцьку невідомі скидають будівельне сміття у Стир
Невідомі в селі Рованці Луцького району вивозять будівельне сміття на берег Стиру та скидають його у річку.

Повідомляє Суспільне.

Чоловік знаходив залишки будматеріалів вздовж русла річки Стир від вулиці Дубнівської до Луцького замку. Навпроти центрального пляжу Луцька – територія села Рованці Боратинської громади. У меліоративному каналі – звалище із будматеріалів та побутових відходів.

У кількох десятках метрів від Стиру – будівництво. На одному з об’єктів робітники заливають фундамент для гаража. Будівельник Микола каже: хто возить будівельний непотріб до річки – не знає. Запевняє, що вони сміття спалюють. У них все чисто.

Поліцейський офіцер Боратинської громади Сергій Токарський розповів, що з повідомленнями до поліції про залишки будматеріалів у Рованцях ніхто не звертався. Цього разу з такою проблемною на лінію "102" звернулися вперше. Сергій Токарський виїхав на місце події, сміття сфотографував, усе задокументував належним чином. Зібрані матеріали має передати до Держекоінспекції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"У кількох десятках метрів від Стиру – будівництво. На одному з об’єктів робітники заливають фундамент для гаража."А мені цікаво, хто дав дозвіл на будівництво в природоохоронній санітарній зоні річки? Чи може той закон відмінили?! Екологи, ви де , чого немов в рот води набрали?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні