Луцькі муніципали анонсували нову систему штрафів

6
2
Луцькі муніципали анонсували нову систему штрафів
У Луцьку порушників вноситимуть до єдиної бази, а 70% від сплати штрафів надходитиме до міського бюджету.

Пише Волинь юа.

Про це в ефірі «Аверсу» розповіла керівниця Департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська.

У Луцьку Департамент муніципальної варти спільно з виконавчою службою готують проєкт завдяки якому порушників вноситимуть до єдиної бази. Також прогнозується, що кошти зі сплати штрафів, а це 70% - надходитиме до міського бюджету.

Зі слів керівника Департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської за минулих два роки, якби діяла така система, Луцький бюджет міг поповнитися на 8 мільйонів гривень.

Анонсували старт співпраці муніципальної варти з виконавчою службою з квітня 2021 року. Звісно до цієї роботи також планують залучати патрульну поліцію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що тепер Будинок повій на Л.Українки нарешті закриють?
Відповісти
для чого, нехай працює
Відповісти
Чому на Волі не штрафують джипи на тротуарі?
Відповісти
страшно, простіше якогось діда на ланосі штрафанути
Відповісти
цікаво, от Луцьк міг би отримати 8 мільйонів за 2 роки, це добре, але, порахуйте скіли витрачено на утримання цих муніципалів за 2 роки? Висновок - толку з них абсолюно нема.
Відповісти
Зі слів керівника Департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської за минулих два роки, якби діяла така система, Луцький бюджет міг поповнитися на 8 мільйонів гривень.А як би не діяла могла получити 16 мільйонів гривень . Всі хочуть заробити тільки якими методами ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні