--> На Горохівщині 92-річна бабуся ледь не замерзла, бо їй помилково відрізали газ. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Горохівщині 92-річна бабуся ледь не замерзла, бо їй помилково відрізали газ. ВІДЕО

1
-1
На Горохівщині 92-річна бабуся ледь не замерзла, бо їй помилково відрізали газ. ВІДЕО
У селі Бережанка, що на Горохівщині, 92-річній Ганні Дудці відрізали газ і навіть про це не попередили.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу, пише Волинь.інфа.

92-річна бабця ходить грітися по сусідах. Вночі, каже старенька, ледь не замерзла.

“Ковдру маю подвійну, ну така, що можна обмотатися. І не роздівалася – отако, як є і лягала, і в панчохах”, – розповідає жінка.

Бабусин газовий котел не гріє вже добу. Старенька запідозрила, що техніка зламалася і викликала на поміч зятя.

“Запалюю котла – не запалюється. Це година восьма була вечора. Йду до редуктора – пломба висить. Опломбували. Я не розумію, як можна, не повідомивши хазяйки, зайти”, – розповів зять Ганни Дудки Микола Гель.

Ганна Дудка хати майже не полишає. Того дня, розповідає, була, як завше, вдома. Чужинців, каже помітила, коли ті виходили з подвір’я. Однак, що уже без газу старенька і не здогадувалася.

У клієнтському сервісі “Волиньгазу” спершу нічого пояснити не змогли – ні підпільних візитів своїх працівників, ні опломбованого стояка .

Згодом таки знаходять папірець. За твердженням газовиків, старенька ледь не злетіла в повітря через витік газу. Та замість усунути протікання, газ просто перекрили.

Усе це вигадки, впевнений зять бабці Ганни. Повз стояк, каже, проходить щоразу, коли відвідує пенсіонерку. Тож витік газу внюхав би миттєво. Чоловік підозрює, що справжньою причиною відключення стали 750 гривень боргу за січень. Сплатити їх планували разом з лютневою платіжкою. Втім газовики виявилися спритнішими.

“Якщо витік газу є, про це потрібно попередити мешканців? Ну,звичайно. А якщо бригада цього не зробила? Я з’ясую в чому суть, чому це не відбулось. Вже дана вказівка в диспетчерській службі – їдуть, усунуть цей витік газу і, відповідно, відновлять газопостачання”, – зазначив старший майстер Горохівської дільниці Руслан Свідерський.

Постачання газу бабусі Ганні відновили через добу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Горохівські газовики напевно із-за поребрика.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні