Зоозахисники обурені кліпом, який Україна представить на Євробаченні

2
1
Зоозахисники обурені кліпом, який Україна представить на Євробаченні
Орнітологи проти того, щоб у кліпі на пісню Шум, з якою цьогоріч група Go_A братиме участь в Євробаченні, брав участь рідкісний птах, заявили 11 березня в організації UAnimals.

"Відразу кілька незалежних орнітологів, після перегляду кліпу підтвердили, що в ньому бере участь не кожний птах виду Канюк степовий, який в Україні під загрозою зникнення. Більш того, в минулому столітті кількість птахів цього виду була настільки малочисельною, що його вважали зниклим. На сьогодні в Україні налічується близько двохсот пар Канюка степового", - підкреслили в організації.

Також експерти відзначили, що таких птахів залишилося дуже мало, тому до них потрібно дуже дбайливо ставитися.

Для володіння птахом потрібно мати відповідні доументи. Більш того, використовувати його можна тільки для розмноження, розселення і розведення в спеціальних умовах. Для цього необхідний дозвіл центральної влади, чого на практиці не існує.

Раніше Go_A обновили текст пісні і зняли новий кліп на пісню Шум, с якою виступатимуть на Евробаченні-2021.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А те що та птаха сидить спокійно на руці і та птаха домашня і її вже хтось приручив то це чогось не хвилює отих захисників?
Відповісти
А мене більше хвилює, що ця група їде представляти Україну. Невже не було чогось краще...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні