--> США очікують, що Україна проведе розслідування щодо Коломойського | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

США очікують, що Україна проведе розслідування щодо Коломойського

3
4
США очікують, що Україна проведе розслідування щодо Коломойського
Дипломат, директор Інституту Маккейна, спеціальний представник Держдепу США в Україні в 2017-2019 роках Курт Волкер заявив, що США очікують продовження розслідування діяльності олігарха Ігоря Коломойського в Україні.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Було очікування, що Україна зі свого боку зробить свою частину роботи, розслідуючи кримінальну активність Ігоря Коломойського в Україні. Адже не секрет, що одне з питань, з яким він пов’язаний, це “ПриватБанк”, з якого були фактично вкрадені мільярди доларів вкладників”, – сказав Волкер.

Він також додав, що, на його думку, в колах американського політикуму є очікування, що “ПриватБанк” утримається від виплати будь-яких компенсацій колишнім власникам.

Раніше повідомлялося, що Сполучені Штати Америки запровадили візові санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського та членів його родини. Поки реакції українських правоохоронних органів не було. Однак у США цю новину активно обговорюють.

У Держдепі США переконані, що Коломойський намагається підірвати демократичні процеси в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага "щас зробить".В нас олігархи "правлять парадом"... і суддями теж.
Відповісти
Коли в домі закінчаться гроші і здичавілі від голоду громадяни почнуть збиратись біля хати президента, він, заради власного порятунку почне виносити з дому речі на продаж. І мабуть першою такою річчю стане Коломойський. За Бєню дадуть не дуже, прийдеться віддати Ахметова, а потім усіх інших. Є така світова практика - харчі в обмін на олігархів.
Відповісти
На кілок бидло і його слуг!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні