Зниклу 7-річну дівчинку знайшли мертвою: перші подробиці

1
3
Зниклу 7-річну дівчинку знайшли мертвою: перші подробиці
У селі Щасливе Олешківського району на Херсонщині знайшли мертвою зниклу 7-річну Марію Борисову.

Тіло виявили у мішку за старим сараєм сьогодні, 11 березня. Про це Gazeta.ua повідомив заступник керівника відділу комунікації ГУНП у Херсонській області Віталій Байдаров.

"Під час повторного огляду поліцейські виявили в одній з господарчих будівель тіло дівчинки. Встановлюється причина смерті дитини. Слідчо-розшукові дії тривають. Наразі тільки це можемо сказати", - каже Байдаров.

На місці працюють слідчі.

Дівчинка вийшла з дому 7 березня близько 17:30 і не повернулася. Востаннє її бачили біля зупинки, де вона чекала тата із подарунком на 8 березня. Поліцейські відпрацьовували всі версії. Серед них, що дівчинка могла сама втекти з дому, або ж стала жертвою злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дайте мені в зеленнське рило бо я зелупіськаний бандит-клоун-тиран зеленський дрючю прес-секретутку мандуль у всі дірки і продовжую безкарно трикратно красти пенсії в пенсіонерів і моя історія про цю ганьбу памятатиме про мене довго!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні