21-річна донька мільйонерів-геїв розкрила шалені суми витрат на розваги

0
3
21-річна донька мільйонерів-геїв розкрила шалені суми витрат на розваги
Дочка британських мільйонерів розкрила суми своїх витрат на розкішне життя і розваги з друзями. Про це пише The Sun.

Баррі Дрюітт і Тоні Берлоу, відомі як перша у Великій Британії гей-пара, якій вдалося отримати офіційний статус батьків, щомісяця видають 21-річній дочці Сафрон Дрюітт-Берлоу (Saffron Drewitt-Barlow) кишенькові гроші в розмірі $5 тисяч. Також їй надали безлімітнe кредитну карту для будь-яких потреб.

Крім того, дівчина володіє власною косметичною лінією, яка приносить їй дохід. За словами Сафрон, один з її батьків перерахував їй $15 мільйонів як заохочення за те, що дочка зайнялася бізнесом.

"Мені незручно говорити, скільки у мене грошей в банку, але їх справді багато. Коли у мене менше мільйона доларів на карті, це викликає реакцію: "О, чорт забирай!" Я не можу допустити, щоб коштів було так мало, це б довело мене до сліз", - зізналася героїня.

Вона розповіла, що велику частину грошей витрачає на VIP-столи в клубах, дорогий алкоголь і вечірки. Найчастіше Дрюітт-Берлоу проводить час у сімейному особняку, однак коли їй хочеться розважитися, вона літає в Лас-Вегас чи Лос-Анджелес першим класом. За її словами, в Лас-Вегасі за одну вечірку біля басейну з діджеями в компанії п'яти-восьми осіб вона витрачає близько $50 тисяч. Крім цього, дочка мільйонерів заселяється на ніч в люксові номери найдорожчих готелів і залишає щедрі чайові персоналу.

"Мені завжди говорили, що найбагатша людина за столом бере оплату рахунку на себе. Я ходила в одну з найбільш ексклюзивних шкіл в країні, і там я була в числі найбільш забезпечених дітей. Люди мого кола їздили в Дубай або Австралію на канікули, у деяких був будинок на Барбадосі, і ми літали туди на кілька тижнів", - поділилася вона.

Героїня матеріалу також похвалилася, що у неї з'явився автомобіль Mercedes вартістю $90 тисяч. Вона додала, що головним вкладенням на даний момент є її власний будинок в Ессексі, Англія: на його будівництво дівчина витратила майже два мільйони доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні