Засуджено ковельчанку, яка продавала фальсифікат на місцевому ринку

0
-3
Засуджено ковельчанку, яка продавала фальсифікат на місцевому ринку
За незаконну реалізацію тютюнових виробів та спирту суддею Ковельського міськрайонного суду винесено вирок, яким ковельчанку визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України, - інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Нагадаємо, що в жовтні 2020 року податковою міліцією Волині під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, проведено ряд слідчих дій у житлових, гаражних приміщеннях, в яких накопичувались та зберігались підакцизні товари. Крім того, проведено огляд однієї з торгових точок Центрального ринку м. Ковеля, з якої правопорушниця систематично здійснювала реалізацію фальсифікату.

Відтак, рішенням суду, громадянку визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 5 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а це 85 000 гривень. При цьому, вилучені 3000 пачок тютюнових виробів та 240 літрів спирту, згідно рішення суду, підлягають конфіскації з подальшим знищенням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні