Напились і вкрали: встановили особи злочинців, які понищили кликуна в Луцьку. ФОТО

1
-4
Напились і вкрали: встановили особи злочинців, які понищили кликуна в Луцьку. ФОТО
У Луцьку відшукали двох чоловіків, які днями викрали скульптуру кликуна на ім'я Провідник біля Центру туристичної інформації та послуг. Ними виявилася двоє лучан Віталій та Іван, 25-річного та 35-річного віку, повідомив Суспільному начальник Луцького районного управління поліції Сергій Рудницький.

Пояснили свої дії, зі слів поліцейського, лучани тим, що перебували в стані алкогольного сп'яніння, пише Суспільне.

Зі слів поліцейського, 9 березня до правоохоронці отримали звернення від представника місцевої влади про те, що невстановлена особа на вулиці Сенаторки Левчанівської вкрала кликуна. Через добу працівники Луцького районного управління спільно з муніципальною вартою, а також завдяки камерам з програми "Безпечне місто" встановили причетних до правопорушення осіб.

"11 березня цих осіб було затримано та доставлено до управління поліції для проведення слідчих дій. Це двоє чоловіків, місцеві жителі, які працюють", – зазначив Сергій Рудницький.



Зі слів правоохоронця, кликуна у чоловіків вилучили та в подальшому передадуть міській владі. Сума збитку становить 15 тисяч гривень.

Слідчі дії щодо затриманих чоловіків тривають. Чоловікам за статтею ККУ про таємне викрадення чужого майна загрожує штраф від 850 до 1 700 гривень або виправні роботи до двох років, або позбавлення волі до трьох років.

Нагадаємо, торік скульптури викрадали тричі. За фактом викрадення "кликунів" у Луцьку тривало слідство за статтею умисне знищення або пошкодження майна. Усього в місті розмістили 11 кликунів, кожен із яких коштував місту орієнтовно 25 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То чого отим "хероям" писки позакривали? Нехай би їх всі побачили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні