Британка завагітніла, залишившись незайманою

0
-1
Британка завагітніла, залишившись незайманою
Жінка завагітніла, незважаючи на те, що ще була незайманою і не могла займатися сексом. Про це вона розповіла в коментарі Ladвible.

"Тепер усі жартують, що я Діва Марія, і мені це подобається", - каже Мур.

Британка Ніколь Мур страждала через вагінізм. М'язи її піхви мимоволі стискалися, що робило неможливим статевий акт. Для того, щоб отримувати сексуальну насолоду, дівчині і її коханому довелося вдаватися до інших способів близькості.

Одного разу у Ніколь почалися печія і біль у грудях. Після цього англійка зробила тест на вагітність - і він показав дві смужки. Виходить, вона завагітніла без проникнення. Медики пояснюють ситуацію потраплянням сперми на статеві органи, чого достатньо для запліднення яйцеклітини.



Тільки після ретельного обстеження в період вагітності Ніколь Мур був поставлений відповідний діагноз. Крім цього, їй надали рекомендації, як побороти захворювання.

За словами британки, вона позбулася цноти на п'ятому місяці вагітності.



Незважаючи на подібні ускладнення, пологи пройшли благополучно і дитина з'явилася на світ абсолютно здоровою. Тепер Ніколь Мур виховує доньку Тіллі і може отримувати сексуальну насолоду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні