Капці Черчілля продали за $54 тисячі

1
-5
Капці Черчілля продали за $54 тисячі
Капці, які носив колишній прем’єр-міністр Великої Британії Вінстон Черчілль, пішли з молотка за 39 тис. фунтів (54,2 тисяч доларів США). Про це повідомляється за підсумками торгів на сайті аукціонного будинку Bellmans, розташованого в англійському графстві Західний Сассекс, передає УНН.

Темно-сині вельветові тапочки з ініціалами WSC золотого кольору Черчілль часто носив під час свого другого терміну на чолі уряду в період з 1951 по 1955 рік. Покупцем став приватний британський колекціонер, ім’я якого не називається.

Крім того, був проданий за 18,3 тис. фунтів (25,4 тисяч доларів) келих для бренді приблизно 1960 року, з якого пив Черчілль.

Колишнього прем’єра, згідно з різними опитуваннями в Об'єднаному Королівстві, називають одним з найвидатніших британців за всю історію
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого собі. Хоча мова йде про великого історичного діяча, так що воно й зрозуміло. Та й взуття не такий вже й частий раритет, чуже правда по нашому Віоліті, зазвичай зустрічаю його як елемент уніформістики
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні