У Бельгії масштабна операція по боротьбі з наркомафією. Вилучили понад 17 тонн кокаїну

0
-4
У Бельгії масштабна операція по боротьбі з наркомафією. Вилучили понад 17 тонн кокаїну
Сьогодні, 9 березня, поліція Бельгії провела одну з найбільш масштабних в історії королівства операцій по боротьбі з наркомафією. Правоохоронці конфіскували понад 17 тонн кокаїну і заарештувала 48 осіб.

Пише РБК.

Про це повідомляє The Brussels Times.

"В операції взяли участь 1 500 співробітників поліції, проведено понад 200 обшуків, затримано 48 осіб, найближчим часом їм будуть пред'явлені звинувачення", - сказав федеральний прокурор Бельгії Фредерік Ван Лев.

Він також додав, що метою операції стала ліквідація розгалуженої міжнародної злочинної мережі під назвою Sky ECC, яка спеціалізувалася на контрабанді наркотиків. Операція дозволила повністю ліквідувати дану злочинну організацію.

Крім кокаїну, поліція конфіскувала 12 одиниць вогнепальної зброї, 1,2 млн євро, поліцейську форму, контейнери з маячками GPS.

Нагадаємо, раніше в Бельгії в порту Антверпена поліція вилучила 11,5 тонни кокаїну. У поліції зазначають, що його вартість на чорному ринку перевищує 900 млн євро.

Крім того, у портах німецького Гамбурга і бельгійського Антверпена протягом півтора тижня було перехоплено більше ніж 23 тонн кокаїну. Правоохоронці назвали це рекордним "уловом".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні