СБУ ліквідувала канал контрабанди кокаїну

0
3
СБУ ліквідувала канал контрабанди кокаїну
Служба безпеки України спільними зусиллями з іспанськими правоохоронцями ліквідувала канал контрабанди кокаїну.

Пише УНН.

Цитата

“Служба безпеки України, у співпраці з Цивільною Гвардією Іспанії, ліквідувала канал контрабанди кокаїну. Співробітники спецслужби вилучили одну із партій наркотику вагою півкілограма, яка була відправлена до України із Євросоюзу”, — йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що спроба налагодити незаконний канал постачання важкого наркотику до нашої країни задокументована оперативниками та слідчими СБУ. На Київщині співробітники СБУ затримали громадянина однієї із країн Закавказзя під час отримання міжнародного поштового відправлення з Іспанії. У ньому, в середині побутового пристрою, було приховано приблизно 0,5 кг кокаїну.

“Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту провадження про підозру за ч. 1 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів) Кримінального кодексу України”, — зазначається в повідомленні.

Зазначається, що документування протиправного задуму здійснювалося Управлінням СБУ в Миколаївській області спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю СБУ за підтримки Служби зовнішньої розвідки України під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні