Після вакцинації у лікарню потрапив очільник МОЗ

1
2
Після вакцинації у лікарню потрапив очільник МОЗ
Міністр охорони здоров'я Австралії Грег Хант був госпіталізований з підозрою на інфекцію через два дні після вакцинації від коронавірусу COVID-19. Про це у вівторок, 9 лютого, повідомив телеканал ABC з посиланням на канцелярію міністра, пише Корреспондент.

Зазначено, що Грег Хант вакцинувався препаратом AstraZeneca, але його нинішній стан з вакцинацією нібито не пов'язаний. Міністр проведе наступну ніч у лікарні під наглядом, йому призначено прийом антибіотиків.

"Очікується, що міністр повністю одужає... Вважається, що його стан не пов'язаний з вакциною", - цитує телеканал заяву канцелярії.

Раніше повідомлялося, що в Німеччині і Франції накопичуються невикористані вакцини AstraZeneca. Владі обох країн не вдається переконати людей в тому, що цей препарат так само ефективний, як і інші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А про "московську вакцину" тиша, ніби вона ідеальна. Жодних відхилень-ускладнень. Ніби це не вакцина, а плацебо, або вона тільки на папері існує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні