Мисливець за знижками купив будинок на Сицилії за 1 євро

0
-2
Мисливець за знижками купив будинок на Сицилії за 1 євро
Мисливець за знижками витратив 1 євро на будинок в Італії.

56-річний Денні МакКаббін купив будинок на Сицилії з умовою, що відремонтує його протягом 3-х років після покупки.

Будинки в місті Муссомелі продають за символічну ціну в рамках кампанії Case 1 Euro, запущеної для заохочення іноземців. Місцева влада сподівається, що цей крок принесе в реґіон інвестиції, пише gazeta.ua.

"Минулого року покинув Лондон у грудні. Як раз вчасно, щоб подати заяву на отримання статусу резидента Італії до закінчення перехідного періоду "Брекзиту". Знаю, в Італії свої проблеми, але тут панує відчуття спільності. Особливо на Сицилії, де люди так довго боролися. Нікого не знаю в місті. Моя італійська не надто добра, тому залишати друзів у Лондоні було величезним ризиком. Але в глибині душі знав, що це правильний крок. Усі тут дуже вітають іноземців, які купили будинок за 1 євро, бо знають, що ми допомагаємо вдихнути життя в це місто", - каже Денні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні