12 штатів подали в суд на Байдена

0
-5
12 штатів подали в суд на Байдена
Влада 12 американських штатів подала позов до президента країни Джо Байдена і його адміністрації. Позов пов'язаний з підписанням указу про захист здоров'я населення та навколишнього середовища, пише The Hill.

Позов подали до федерального суду штату Міссурі. У ньому зазначено, що розширення повноважень федеральних регуляторів може завдати серйозного економічного збитку.

Указ президента свідчить, що федеральна влада може затверджувати цифри громадських витрат парникових газів, які потім стануть підставою для федеральних регуляторів змінювати і вводити нові положення. А це призведе до додаткового фінансового тягаря рядових жителів країни.

Позивачі вважають, що указ порушує принцип поділу влади, а загальна сума витрат може скласти 9,5 трлн доларів.

Спочатку позов висунув генеральний прокурор Міссурі Ерік Шмітт, до нього також приєдналися колеги з Арканзасу, Арізони, Індіани, Монтани, Канзасу, Огайо, Небраски, Оклахоми, Теннессі, Юти і Південної Кароліни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні