--> На Шацьких озерах побудують реабілітаційний центр для атовців та спортсменів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Шацьких озерах побудують реабілітаційний центр для атовців та спортсменів

1
-2
На Шацьких озерах побудують реабілітаційний центр для атовців та спортсменів
Потужний реабілітаційний комплекс на Шацьких озерах має слугувати для реабілітації спортсменів та учасників АТО.

Про це стало відомо під час пресконференції з приводу 100 днів роботи Волинської облради, передає ІА "Волинські новини".

Голова облради Григорій Недопад повідомив, що ще взимку з колегами відвідав Західний реабілітаційно-спортивний центр у селі Сянки Львівської області.

Він за своїми потужностями та матеріально-технічною базою є кращим і єдиним закладом такого рівня в Україні. Зі слів голови облради, подібний хочуть збудувати й на Волині. І Шацька територіальна громада вже погодилася виділити земельну ділянку на ці потреби.

"Є велика можливість і надія, що нам дозволять реалізувати цей проект на теренах області. В Шацькій громаді вже виділили земельну ділянку в мальовничому місці. Це багатомільярдний проєкт. Міністерство молоді та спорту нам вже окреслило дорожню карту і ми починаємо рухатися", – повідомив він.

Йдеться, зокрема, про подання до Уповноваженого Президента України з питань осіб з інвалідністю проєкту "Будівництво центру олімпійської та паралімпійської підготовки з фізичною реабілітацією учасників АТО/ООС в с. Пульмо Ковельського району (озеро Пулемецьке)". У цьому закладі спортсмени зможуть не лише тренуватися, а й проходити реабілітацію після травм.

До слова, в області на цей рік у планах – будівництво мультифункціонального спортивного комплексу на базі практики спортивно-оздоровчого табору "Гарт" на озері Світязь Шацького району, будівництво спортивного комплексу в селищі Торчин Луцького району, втілення проєкту "Добудова спортивного залу до обласної дитячо-юнацької спортивної школи".

Окрім того, передбачається здійснити капітальний ремонт спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву "Олімп", будівництво спортивних майданчиків для воркауту, що будуть включені до програми "Здорова країна" на 2021 рік, а також здійснити ремонт у КЗ "ДЮСШ "Колос".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багато різних санаторіїв існує, а вони чергове показушне будівництво організовують.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні