Жахлива ДТП у Польщі: 6 українців загинули, 33 травмовані. ФОТО

1
0
Жахлива ДТП у Польщі: 6 українців загинули, 33 травмовані. ФОТО
У моторошну автотрощу потрапив автобус з українцями сьогодні вночі.

Про це пише польське видання noviny24.

Трагедія сталася на автостраді А4, між Ярославом та Перемишлем, у місті Кашице. За кілька хвилин до опівночі, автобус протаранив відбійник, впав з автостради та перекинувся набік.

На місці події проводилася рятувальна операція, працювали пожежна команда, поліція та два вертольоти.

Польський сайт RFM24 пише, що автобус їхав в напрямку Перемишля, до українського кордону. В транспортному засобі перебували 57 людей, у тому числі 2 водії – усі вони громадяни України.

На жаль, 6-ро людей загинули, 35 отримали поранення, у тому числі 8 – у важкому стані. Поранених транспортували до лікарень Перемишля, Ярослава, Любачіва та Жешува. Деяких травмованих евакуювали гелікоптерами.

"Найбільші удари отримали пасажири, які не були пристебнуті ременями безпеки. У той момент, коли автобус раптово загальмував, вдарившись об бар'єри, пасажири почали рухатись по інерції у салоні автобуса, б'ючись об сидіння, об салон. Це призвело до численних травм голови, хребта, черевної порожнини та кінцівок", - сказав один з рятувальників, передає TVN24.

Ще 16 пасажирів були доставлені у готель у Ярославі. Як запевняє місцева влада, українцям буде забезпечено транспорт, щоб вони могли негайно повернутися додому в Україну.

Інформацію про ДТП з українцями підтвердив у Твіттер речник МЗС Олег Ніколенко.

Також на трагедію відреагував і президент Володимир Зеленський. За його словами, українські консули вже на місці трагедії, взаємодіють із місцевою владою і лікарнями для надання консульської допомоги українцям та з’ясування усіх обставин аварії.

Теги: польща, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а сукин бандит-клоун тиран зеленський продовжує безкарно трикратно красти пенсії в пенсіонерів і історія цю ганьбу памятатиме довго!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні