--> На Волині поліцейські штрафують водіїв, які об'їжджають ями на дорозі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині поліцейські штрафують водіїв, які об'їжджають ями на дорозі

3
1
На Волині поліцейські штрафують водіїв, які об'їжджають ями на дорозі
На відрізку траси Луцьк-Рівне асфальтне покриття з глибокими вибоїнами і ямами.

Про це виданню Волинь infa повідомили очевидці.

Через це водії змушені об’їжджати ями і виїжджати на відремонтовану частину дороги, якій на даний момент ще заборонений рух транспорту.

Саме на цю ділянку встановили дорожній патруль і поліцейські штрафують тих, що виїжджає на побудовану нову частину дороги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На мою думку хай би вони краще кожен день штрафували відповідальних осіб за таке дорожнє покриття, це в корінь неправельно і як мінімум не по людськи!!!!!
Відповісти
яка це волинь?
Відповісти
Автор баран,на Волині немає ремомнту доріг в сторону Рівного,а біля Рівного є і майбуть його,а бо його друзів там штрафанули. А те що Рівенська область є сплошна яма це правда,колеса і не тільки можна згубити,треба назвати (Ямська обл м Горбанськ),але Волинь далеко не втікла один Луцьк чого значить,дороги розтанули разом з снігом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні