--> Через Волинську митницю хотіли провести контрабандну косметику. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через Волинську митницю хотіли провести контрабандну косметику. ФОТО

0
0
Через Волинську митницю хотіли провести контрабандну косметику. ФОТО
Слідуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби по смузі руху «червоний коридор» заїхав вантажний автомобіль «RENAULT», під керуванням громадянина України.

Про це інформує Волинська митниця, пише Волинь.юа.

Під час проведення митного контролю, працівниками Волинської митниці Держмитслужби, запропоновано заповнити митну декларацію для письмового декларування товарів, що переміщуються через митний кордон України , проте жодних товарів заявлено не було.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу виявлено незадекларованих 216 одиниць косметичних засобів торгової марки «BERNARD CASSIERE» загальною вартістю 192 тисячі гривень.

Таким чином громадянин України, не заявив за встановленою формою точних та достовірних відомостей щодо наявного вантажу чим порушив митні правила за ознакою статті 472 Митного кодексу України.

Відтак, даний товар вилучено до рішення суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні