--> Танці на кістках: в Луцьку неповнолітні тік-токери танцювали на могилах і фотографувались із мертвими. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Танці на кістках: в Луцьку неповнолітні тік-токери танцювали на могилах і фотографувались із мертвими. ВІДЕО

6
0
Танці на кістках: в Луцьку неповнолітні тік-токери танцювали на могилах і фотографувались із мертвими. ВІДЕО
Лучани зі ЗОШ №25 танцювали на могилах, а також фотографувалися з портретами загиблих людей.

Відео виклали в телеграм-каналі «LutskHub», – пише Таблоїд Волині.

«А були такі персони, які танцювали на могилах і фотографувались з портретом мертвої людини. Сьогодні вони вибачались», – йдеться в анонсі до відео.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майбутні некрофіли.
Відповісти
Це не «лучани із ЗОШ 25» - це діти своїх батьків! Школа не несе відповідальності за дітей в позаурочний час! Батьки не виховують своїх дітей - тепер нехай несуть відповідальність.
Відповісти
Невже ви думаєте, що школа має до цього якесь відношення!? Яку ж роль тоді виконують батьки? Саме вони відповідають за виховання СВОЇХ дітей!
Відповісти
Роль школи - дати знання!!!! Роль батьків - виховати!!!!
Але саме навчальний заклад, ще й виховує!!!! У школах є уроки християнської етики і духовно-морального виховання. Школа вчить дітей поважати старших, допомагати один одному, бути милосердними, добрими!!!! Не треба перекладати відповідальність батьків за виховання на школу!!!
Відповісти
Неконтрольований процес виховання зі сторони батьків дав свої результати. Відсутність моральності, милосердя, любові до ближнього у сім'ях приніс жахливі плоди. Чи не бояться ці "дітки" і їх горебатьки, що колись хтось буде глумитись над їхніми могилами??? Все в житті має властивість повторюватись і "ефект бумерангу" ще ніхто не скасував!!!
Відповісти
А чому в дописі не згадано, чи буде притягнуто батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні