--> Депутата з Харкова, який виступив російською, виключили з фракції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Депутата з Харкова, який виступив російською, виключили з фракції

0
-1
Депутата з Харкова, який виступив російською, виключили з фракції
Депутата Харківської обласної ради від партії Європейська Солідарність Олександра Дорошенка, який відмовився під час виступу на позачерговій сесії перейти на державну мову, виключили з фракції. Про це повідомив голова ГО Світанок Вадим Поздняков у Facebook.

"Європейська Солідарність - Харківщина виключила депутата Дорошенка з фракції за порушення Закону про мову для застосування в подальшому процедури імперативного мандата. Оперативно і адекватно відреагували", - зазначив Поздняков.

Нагадаємо, 4 березня Дорошенко виступав російською мовою, а на прохання перейти на українську відповів, що говоритиме тією мовою, якою впевненіше себе почуває.

Глава організації ЄС-Харківщина Ірина Фриз заявила, що депутат або буде виключений з фракції, або ж його відправлять на курси вивчення української мови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні