--> 20-річна вчителька оральним сексом допомагала 13-річному учневі «освоїтись» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

20-річна вчителька оральним сексом допомагала 13-річному учневі «освоїтись»

17
6
20-річна вчителька оральним сексом допомагала 13-річному учневі «освоїтись»
В Австралії 13-річний хлопець подав до суду на свою колишню вчительку.

Він звинувачує її у розбещенні та вимагає компенсацію у розмірі 1 млн австралійських доларів (21,5 мільйонів гривень), повідомляє Daily Mail.

Юнак потрапив до престижної школи-інтернату у Квінсленді. Він не одразу зміг адаптуватися, адже навчальний заклад був великий, а учнів змушували дотримуватися багатьох правил. 20-річна вчителька вирішила допомогти хлопцю освоїтися.

Вона приділяла учню багато увагу та підвозила його додому. За словами адвоката, безневинні торкання переросли в поцілунки, а потім оральний секс і статеві акти. Батьки помічали, як вчителька торкається до їхнього сина, коли їздили на спортивні заходи в школу.

Мати хлопчика зазначила на суді, що одного разу вчителька напросилася до підлітка в гості, щоб перевірити домашню базу навчання хлопця. Тоді їй це здалося дивним, але погодилась, адже зраділа увазі до сина. Дівчина прийшла одягнена "як підліток".

Наступного дня мати побачила їх у піжамах у спальні на одному ліжку, учителька одяглася і поїхала. Батьки почали бити на сполох, коли знайшли у хлопця записки від неї. У листах вона писала про кохання до підлітка і цитувала відверті рядки з пісень групи Savage Garden і співачки Селін Діон.

Записки батьки показали в школі, після чого вчительку усунули від роботи, а стосунки з хлопцем завершилися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм , вчителька у двадцять років. Коли вона встигла?
Відповісти
Мені теж сім років тому, коли я почала працювати вччительької, було неповних 20. Закінчила педагогічний коледж, а навчання в університеті відбувалося паралельно з роботою)
Відповісти
І тоже таке робили?
Відповісти
Звичайно, це шкільна програма.
Відповісти
странно у меня в школе оральный секс в программу не входил
Відповісти
Я б повторив цю шкільну програму
Відповісти
Фартануло пацану, у меня такой училки не было)))
Відповісти
Миром правят деньги а не чувства.
Відповісти
На що було так палитись перед батьками. Повезло пацану. Мільнойи про таке лише мріяти можуть. А тут за таке судять це жах!
Відповісти
Можливо він був у пасивній ролі
Відповісти
На его песик дольмен быть я...
Відповісти
Хороша училка.повезло пацану
Відповісти
Watch the best live coverage of your favourite sports: Football, Golf, Rugby, Cricket, F1, Boxing, NFL, NBA, plus the latest sports news, ..

Sports is the ultimate destination for Sports fans from around the World. Get latest Football news daily and updates
Відповісти
Watch the best live coverage of your favourite sports: Football, Golf, Rugby, Cricket, F1, Boxing, NFL, NBA, plus the latest real madrid vs atletico madrid sports news,
Breaking news & live sports coverage including results, video, audio and analysis on Football, F1, Cricket, Rugby Union, Rugby League, Golf, Tennis and all ...
Відповісти
Бебешки и детски дрехи, играчки, колички, кошари, обувки и козметика за деца Kidsito.com, комплекти за изписване, детски дрехи, дрехи за момиче, дрехи за ...
Разгледайте нашите стилни детски дрехи. Открийте ежедневни ключови модели, детски обувки и аксесоари за бебета и деца в bmw детски дрехи.
Онлайн магазин за качествени детски и бебешки дрехи-внос от Турция и от български производители. Магазинът предлага ежедневни и официални детски дрехи за ...
Відповісти
tvoqt online magazin za detski drehi ot novopokolenie.. poruchai detski drehi.. Kolekciq detski dreshki za malki i golemi deca.
Відповісти
Разнообразието на нашите облекла за деца е невероятно! От ярки цветове до забавни дизайни, имаме нещо за всяко дете. Независимо дали търсите стилни тоалети за игра или спортни стилове за специални случаи, нашите дрехи са перфектни за всякакви приключения. Разгледайте нашите колекции днес kidsito и впечатлете всички с необикновения си вкус.
Онлайн магазин за качествени детски и бебешки дрехи-внос от Турция и от български производители. Магазинът предлага ежедневни и официални детски дрехи за ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні