10-секундний ролик з «голим Трампом» продали за $6,6 млн. ВІДЕО

0
-1
10-секундний ролик з «голим Трампом» продали за $6,6 млн. ВІДЕО
Ролик тривалістю 10 секунд із зображеною у ньому лежачою голим людиною, схожою на Дональда Трампа і з написом Loser на тілі, навколо якого вирує життя, продали на криптовалютной біржі Nifty Gateway за $6,6 млн, повідомляє U-news. Оплата була проведена в криптовалюта Ethereum.

Автором відео є цифровий художник Beeple, справжнє ім'я якого Майк Вінкельманн, а робота називається "Перехрестя" і присвячена результатам виборів у США. А продавав ролик колекціонер з Майямі Пабло Родрігес-Фрайле, який у жовтні минулого року купив його у художника за $67 тисяч.

Відео є новим типом цифрового активу, також відомого як невзаємозамінний токен (NFT), і буде автентифікуватися за допомогою блокчейна. NFT став популярним за часів пандемії, оскільки ентузіасти і інвестори намагаються витратити гроші на твори мистецтва, які існують тільки в Мережі.

Поняття «не взаємозамінні" відноситься до предметів, які не можна обміняти на аналогічній основі, оскільки кожен з них унікальний - на відміну від "взаємозамінних" активів, таких як долари, акції або злитки дорогоцінного металу. Приклади NFT варіюються від цифрових творів мистецтва і спортивних карток до шматочків землі в віртуальних середовищах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні