--> Голодування виявилося неефективним проти жиру на животі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Голодування виявилося неефективним проти жиру на животі

0
-7
Голодування виявилося неефективним проти жиру на животі
У ході дослідження австралійські вчені спостерігали, як перехід на періодичне голодування впливає на здоров'я, обмін речовин і розміри жирових відкладень в організмі декількох спеціально відгодованих мишей.

Фахівці з'ясували, що через нестачу їжі швидше за все «танув» підшкірний жир. У той же час аналіз активності білків і генів показав, що жирові клітини на животі швидко адаптувалися до періодичної відсутності їжі.

"Це пояснює, чому багато дієт майже не діють на живіт", - повідомив науковий співробітник Сіднейського університету Марк Ларанс, пише Курс України.

Автори дослідження мають намір вивчити молекулярні механізми, які захищають відкладення жиру на животі від зникнення. Завдяки цьому можна буде створити або підібрати ліки і харчові добавки для швидкого схуднення.

Раніше в лютому австралійський дієтолог Ліенн Уорд розповіла, що для схуднення необхідний активний метаболізм, а при голодуванні і дієтах він сповільнюється.

За словами експерта, іноді, щоб скинути вагу, необхідно більше їсти, позбутися дефіциту калорій і навіть додати кілька кілограмів, щоб потім знову схуднути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні